Waar we samenkomen

maandag 12 oktober 2009

Afbraak en wederopbouw

Sinds we vorige week maandag de sleutels kregen van ons nieuwe huis zijn we druk. Druk met uitzoeken, shoppen, regelen en vooral met verbouwen.



De inpandige garage moet veranderen in een kleine berging, een washok, een keukenuitbereiding en een kantoor. De WC in de badkamer zal in een eigen hokje komen, het bad gaan we verschuiven, de douche toveren we om van een cabine naar een inloop en de enkele wastafel moet een dubbele worden. En alles moet ook nog even op net een andere plek komen. En dan zijn er nog diverse schijnbaar kleine ingrepen, zoals op Kira's kamer de wasmachineaansluiting vervangen door een wastafelmeubel, of het aanleggen van extra groepen in de meterkast.

Elke dag bloggen over wat we gedaan hebben, dat gaan we niet volhouden, dus daarom de link naar een fotoalbum, waar we onregelmatig nieuwe foto's aan zullen toevoegen.

Bekijk de verbouwing

geplaatst door Matthijs om 20:54

2 Comments:

Wordt wel ontzettend veel gesloopt en straks maar weer opbouwen.
Matthijs je vader kwam een paar dagen beschadigd thuis, vandaag niet, het slopen is dus afgelopen?
Het moet wel een mooi en gezellig huis worden

13 oktober 2009 om 00:15  

Kijk ik even een dag niet vanwege druk druk druk, is de verbouwing alweer een eind opgeschoten. Nu Jan niet meer beschadigd thuis komt kunnen wij misschien ook wel wat doen!!!????
We komen echt wel gauw weer kijken en als jullie ons nodig hebben, dan weet je ons te vinden,toch?

13 oktober 2009 om 18:57  

Een reactie posten

<< Home

r